ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Poslednjih godina povećava se broj pacijenata koji zahtevaju zahvate koji se odnose na poboljšanje estetike, prvenstveno izgleda lica, osmeha i zuba.

Zaposleni u našoj ordinaciji će u saradnji sa našim pacijentima, napraviti optimalan plan lečenja koji može obuhvatati promene boje, veličine, rasporeda zuba, odnosa mekih i čvrstih tkiva, širine vilica i njihovog medjusobnog rastojanja.

estetska-stomatologija-izbeljivanje

Imamo više – decenijsko iskustvo u zbrinjavanju jako kompleksnih pacijenata gde smo multidisciplinarnim pristupom pacijentima donosili/vraćali radost osmeha. Naši lekari prate najsavremnije procedure iz ove oblasti, pohadjaju kurseve u zemlji i inostranstvu koji im omogućavaju da primenjuju najnovije materijale i tehnike u postizanju vrhunskih rezultata.

Savremeni pacijenti, bez obzira na pol, godine i uzrast, očekuju s pravom da im lekari obezbede ne samo zdrave zube i desni vec i blistav osmeh koji će se pamtiti. Estetika je neodvojiva od savremne stomatologije. Estetska stomatologija daje dodatno samopuzdanje našim pacijentima kojima se direktno poboljšava kvalitet života.

  • Tim iskusnih stručnjaka
  • 27 godina sa vama
  • Za vaš savršen osmeh
  • Brzo, bezbolno i kvalitetno

Uz to što mogu zub koji nedostaje da nadoknade, naši stručnjaci mogu pomoći i onim pacijentima koji imaju loš zagrižaj, odnosno nepravilan raspored zuba, što će uz primenu brojnih tehnika da isprave.

Ukoliko se kod nekoga prostor između zuba poveća, tako da to ne izgleda estetski prihvatljivo, utice na govor a istovremeno narušava i kvalitet života pacijenta, estetska stomatologija i tu ima rešenje. Po zahtevu pacijenata će biti primenjene i specijalne tehnike izbeljivanja zuba kad god je to potrebno.

Naša stomatološka ordinacija ima višegodisnje iskustvo u saradnji sa najboljim zubno tehnickim laboratorijama u Srbiji u pravljenju najsloženijih fiksnih, mobilnih i kombinovanih protetskih i ortodontskih radova.

Izuzetno je značajno da svaki pacijent u potpunosti poštuje smernice, koje će mu stomatolog dati kako bi usluga imala predviđene efekte. Precizno će svako od njih biti informisan i o tome kako bi trebalo da održava higijenu zuba nakon što odabrani tretman bude završen.

Neophodna je kontrola pacijenata posle izrade složenih radova, gde se prati stanje zuba i desni po pitanju kontrole oralne higijene, ispravljanju loših navika i prilagodjavanju eventualnim zdravstvenim promenama.