ZUBNA PROTETIKA

Kako se stomatologija razvija, utisak je da je najveći napredak dostigla zubna protetika. Zahvaljujući izuzetno kvalitetnim materijalima, koji se koriste prilikom izrađivanja protetskih nadoknada, postiže se najbolji mogući efekat i u zdravstvenom i u estetskom smislu.

U stomatološkoj ordinaciji Dr Boris Prokić zaposleni su isključivo oni stomatolozi i protetičari, koji uz adekvatno obrazovanje imaju i višegodišnje iskustvo u radu.  Pružamo svim pacijentima izradu najkvalitetnijih  fiksnih i pokretnih protetskih nadoknada, po cenama koje su  usklađene sa kvalitetom usluga i materijala koji se tom prilikom koriste.

zubna protetika viniri

Prvi pregled je potpuno besplatan za sve pacijente i tom prilikom naši stručnjaci će utvrditi u kakvom stanju se nalaze zubi pacijenta, kako bi mogli da im predlože najbolje rešenje u njihovom slučaju.

Pored izrade fiksnih proteza, odnosno krunica i mostova, koji su fiksirani u ustima pacijenta, u našoj stomatološkoj ordinaciji se izrađuju i pokretne, odnosno takozvane mobilne zubne proteze, koje mogu biti parcijalne i totalne.

  • Tim iskusnih stručnjaka
  • 27 godina sa vama
  • Za vaš savršen osmeh
  • Brzo, bezbolno i kvalitetno

Nakon besplatnog pregleda pacijenta i njegove medicinske dokumentacije, naš stomatolog  će  doneti odluku da li je bolje da budu ugrađene navlake za zube, odnosno krunice izrađene od keramike ili metal – keramike ili će bolji efekat imati bezmetalne navlake za zube.  Zubna protetika uključuje i usluge ugradnje faseta i keramičkih inleja (plombi) od različitih materijala.

Najbitnije je da svi pacijenti koji su zainteresovani za oblast zubne protetike znaju da svi stomatolozi i protetičari, koji su u našoj ordinaciji zaposleni, apsolutno garantuju za kvalitet usluga i biraju onu opciju koja je najbolja u konkretnom slučaju. Koristimo isključivo vrhunske, savremene materijale, sarađujemo sa najboljim zubotehničkim laboratorjama i iz tog razloga možemo da garantujemo za kvalitet svake usluge u oblasti zubne protetike.