O NAMA

Stomatološka ordinacija Dr Boris Prokić osnovana je 1. aprila 1992. godine. Od osnivanja do danas, iz naše ordinacije izašao je veliki broj zadovoljnih pacijenata sa blistavim osmehom na licu.

U našoj ordinaciji sve klijente očekuje kvalitetna usluga i profesionalno osoblje. Mi smo moderna stomatološka ordinacija sa ciljem da brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta.

stomatoloska_ordinacija_dr_boris_prokic_-_stomatoloska_protetika

Ordinacija je uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse, a prijatan ambijent i ljubazno osoblje učiniće da se kod nas osećate opušteno.

Primenjujemo nove generacije materijala i nove metode lečenja, kako bismo našim pacijentima omogućili nivo usluge prema evropskim standardima.  Veliki broj stomatoloških usluga, individualni pristup svakom pacijentu i obostrano poverenje doveli su do toga da su naši pacijenti nasmejani i zadovoljni.

  • Tim iskusnih stručnjaka
  • 27 godina sa vama
  • Za vaš savršen osmeh
  • Brzo, bezbolno i kvalitetno

Usluge se mogu zakazati u kratkom vremenskom roku. Na raspolaganju smo našim pacijentima i u hitnim slučajevima, kako bismo vam pomogli u najkraćem mogućem roku. Uz besplatan pregled i savremenu dijagnostiku dobićete savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni problem u skladu sa vašim željama i mogućnostima. Naš tim stomatologa će se u svakom trenutku pobrinuti da dobijete najbolje rešenje za vaš savršen osmeh.