DENTALNI TURIZAM

Kada se uzme u obzir činjenica da su stomatološke usluge u celom svetu prilično skupe, ne bi trebalo da nas čudi što je dentalni turizam u Srbiji sve više zastupljen.

Kada se poredi cena stomatoloških usluga u našoj zemlji i svetu, razlika u ceni je vrlo uočljiva, pa će u stomatološkoj ordinaciji Dr Boris Prokić pacijenti dobiti najkvalitetniju uslugu po pristupačnoj ceni. Klijentima iz inostranstva obezbedićemo sve što im je tom prilikom potrebno u našoj zemlji.

Naši lekari tečno govore engleski i ruski jezik.

stan

Od velike je koristi korespodencija izmedju budućih pacijenata i tima stomatologa naše ordinacije pre dolaska na započeto lečenje kako bi preciznije odredili neophodnu dužinu boravka i predvideli rashode lečenja i  smeštaja. Klijenti koji dolaze u Srbiju zbog stomatoloških usluga dobijaju najkvalitetnije radove po pristupačnim cenama, a zaposleni u našoj ordinaciji nastoje da im omoguće kompletnu uslugu. Naglašavamo da osim apartmanskog smeštaja, u cenu po zahtevu klijenata može biti uračunat i prevoz od aerodroma do naše ordinacije. Takođe, ukoliko to pacijent bude posebno zahtevao, naši zaposleni će se potruditi da mu za sve vreme boravka u Srbiji obezbede i vodiča, koji poznaje njegov maternji jezik.

  • Apartmanski smeštaj
  • Prevoz od i do aerodroma
  • Usluge vodiča
  • Članovi tima naše ordinacije na raspolaganju

Pored uobičajenih stomatoloških usluga, dentalni turizam obuhvata i mnoge druge specijalističke usluge, koje naša ordinacija nudi,  kao što su: implantologija, oralna hirurgija, zubna protetika, estetska stomatologija, ortodoncija, parodontologija i dečija stomatologija.

S obzirom na to da je cena stomatoloških usluga u našoj zemlji znatno niža nego u zemljama regiona, odnosno Evrope i sveta, dentalni turizam i njegove prednosti koristi sve više klijenata. Napominjemo da osim pristupačne cene, u našoj ordinaciji sve klijente očekuje  kvalitetna usluga i profesionalno obučeno osoblje.

Uvek smo raspoloženi da izađemo u susret zahtevima svih naših klijenata, te u tom smislu napominjemo da je najbolje da kontaktiraju našu ordinaciju kako bi se raspitali o uslugama koje nudimo i dobili jasne smernice o tome kako funkcioniše dentalni turizam kod nas i koje su cene konkretnih usluga.