IMPLANTOLOGIJA

Prilikom prve posete našoj stomatološkoj ordinaciji ustanovićemo do kojih je promena došlo i proceniti da li bi zubni implant u konkretnom slučaju mogao da bude ugrađen kako bi se poboljšalo stanje zuba kod  pacijenta.

Klijentu će biti predočene  prednosti koje ugradnja zubnog implantata nudi, a saznaće i sve što je potrebno o samom postupku i o njegovoj sigurnosti.

implantologija

Najčešće implantologija ima primenu kod onih pacijenata, kod kojih postoji nedostatak jednog zuba, pa ga je potrebno nadoknaditi. Na taj način, kod pacijenta se ne žrtvuje ni jedan od susednih zuba, kao što je to slučaj kod pravljenja mostova jer se u tom slučaju bruse oba susedna zuba.

Specijalnom hirurškom tehnikom  zubni implantat se usađuje u kost, zahvaljujući savremenim kvalitetnim materijalima, on stimuliše i okolnu kost koja se u prisustvu implantata, kao i u prisustvu prirodnog zuba sporije razgrađuje na mestu izvađenog zuba.

  • Tim iskusnih stručnjaka
  • 27 godina sa vama
  • Za vaš savršen osmeh
  • Brzo, bezbolno i kvalitetno

Implantati se ugradjuju pacijentima  kojima nedostaje više zuba, ili u najtežim slučajevima, onima koji su ostali potpuno bez zuba. Na implantatima se mogu raditi pojedinačne krunice, mostovi, njihove kombinacije, kao i kombinacije sa parcijalnim i totalnim protezama. Ugradnjom implantata mnoge pacijente smo u potpunosti zbrinuli mostovima i oslobodili ih nošenja parcijalnih/totalnih proteza.

S obzirom na to da je stomatološka ordinacija dr Boris Prokić poznata po kvalitetu svojih usluga ali i po kvalitetu materijala koje upotrebljava, pacijenti nemaju nikakvog razloga za zabrinutost.

Dužni smo da informišemo sve pacijente i o tome da tim naše ordinacije čine isključivo iskusni stomatološki stručnjaci, iza kojih se nalazi vise od 20 godina iskustva u polju implantologije, tako da možemo garantovati i za kvalitet usluga.

Svakako da po zahtevu pacijenata možemo izvršiti i standardne stomatološke usluge, a specijalizovani smo i za zubnu protetiku, kao i za oblast estetske stomatologije.